AntallPris (NOK)
1 - 421 696,73 (1 000,- over spot)
5 +21 416,73 (720,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

2011 Lunar Kanin 1ozt Gull Mynt

Siden 1996 har Perth Minth utgitt en serie som følger den kinesiske månekalenderen. 1ozt mynten preges i et begrenset opplag på 30 000 mynt hvert år, noe som gjør at enkelte årganger raskt får en samlerverdi i tilegg til verdien av gullet myntene er laget av. Den første serien av 12 mynter ble utgitt mellom 1996 og 2007.

I 2008 begynte man med en ny Lunar serie med nye 12 mynter og dyr. Denne serien har mynter med større diameter og er dermed naturligvis noe tynnere enn den første serien som ble preget. Myntene er populære som gave til dåp og bryllup og preges i størrelser mellom 1/20 ozt og 10 kg, der myntene i størrelsen mellom ¼ ozt og 2 ozt har størst samlerinteresse.

På samme måte som Nugget myntene prydes Lunar myntenes forside (advers) Dronning Elizabeth den andre og er dermed gyldig betalingsmiddel i Australia. På samme side finner man også myntens valør i australske dollar, myntens vekt og gullinnhold. Avhengig av myntens årgang vil baksiden (reversen) ha ulike avbildninger inspirert av den kinesiske månekalenderen. Mynten leveres i en praktisk kapsel laget av hardplast.

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.