AntallPris (NOK)
1 +16 254,30 (1 450,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Australia Year Of The Rooster Gullmynt 1ozt i kapsel 2017

På en imponerende måte fanger Perth Mint opp alle detaljer fra dyrene avbildet i Lunar serien. Serien følger den kinesiske månekalenderen og på myntens fremside finner du en stolt hane som løfter sitt høyre ben omringet av bambus.

Med et maksimalt opplag på 30 000 mynter kombinerer Perth Mint pene design, høy kvalitet på pregning og sjeldenhet på en gullmynt med stor diameter preget i .9999 rent gull i denne serien som har vært en bestselger i årevis. Begrenset antall for salg og prisene for 2017 utgaven kan indikere at de 30 000 myntene er nesten utsolgt fra Perth allerede, på rekortid.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD39.34 mm2.5 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert originalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.