AntallPris (NOK)
1 +25 953,59 (4 000,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Cook Island Gold Armillary Coin Valcambi $100, 1 oz

2015 Armillary gullmynten har fått navnet sitt fra armillarsfæren, en modell av kloden som er splittet ved lengde- og breddegrad, oppfunnet av Eratosthenes ca. 200 BC

Valcambi er kjent for å produsere gull mynter i høy kvalitet, og denne mynten er ingen unntak. Ved første øyekast så ser denne mynten ut som en vanlig 1 oz gullmynt, men når du tar den av brettet, kan mynten gjøres om til vakker form som ligner på en armillarsfære! Gullmynten eller hver individuell ring kan brukes som smykke. 

Høydepunkter:

- Inneholder .9999 rent gull

- Består av fire 1/4 ringer som kan separeres og kommer i et beskyttende brett

- På brettet står det informasjon om autensitet, renhet og vekt

- 100$ valør støttet av Cookøyene

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
4 x 25$55 mm0.85 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertValcambi

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.