AntallPris (NOK)
1 +24 500,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

The Earth and Beyond - The Milky Way - 2021, 1 oz Proof Mynt

Den siste utgivelsen i Earth and Beyond serien fra the Royal Australian Mint er dedikert til vår galakse - Melkeveien. Denne eksklusive gullmynt har en renhet på 99.99% og har et ekstremt begrenset opplag på bare 750 mynter.

Framsiden av denne elegante mynten prydes av et farget bilde av Melkeveien, sammen med graverte motiv fra verdensrommet på sidene, ordene "2021 The Earth and Beyond - The Milky Way" og myntens valør - $100. Den konvekse siden består at et bilde av Dronning Elizabeth II, designet av Jody Clark, sammen med motiv fra verdensrommet på sidene.

The Milky Way kommer med en vakker utstillingseske og nummerert sertifikat (COA).

Myntens høydepunkter:

  • - 1 oz proof mynt av 99.99% rent gull
  • - Verdens første kuppelformet gullmynt
  • - Ekstremt begrenset opplag på bare 750 mynter over hele verden
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD38.51
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertRoyal Australian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.