AntallPris (NOK)
11 350,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda 1/10 unse Gullmynt 1983 i original plastlomme

Dette er det første året pandamyntene ble preget med nominell valør og det andre året i serien totalt. Det er ingen varianter dette året og opplaget total for 1/10 unsen i gull var 82 013 mynter, der det er estimert at under 13 000 mynter har overlevd i samlerverdig kvalitet.

Mynten er i sin opprinnelige forpaktning og deretter lagt i en barrekapsel for maksimal beskyttelse. Ingen kopperflekker eller riper, kun ett fin eksemplar for salg.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan17.95 mm1.05 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert Barrekapsel

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.