AntallPris (NOK)
11 450,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda 1/10 unse Gullmynt 1986 i original plastlomme

Relativt sjelden kinesisk panda gullmynt i original plastlomme plassert i barrekapsel. Her vises et illustrasjonsfoto, vårt eksemplar er uten riper og i bedre tilstand enn hva dette bildet viser. Ingen kobberflekker.

Denne ble mintet både i Shanghai og Shenyang. Eksemplaret for salg er en Shenyang utgave, det kan man se på utformingen av rekkverket på Frihetstempelet, der disse er rektangulære og ikke med ovel topp. Man kan også se det på mønsteret på plastskjøten i lommen mynten ligger i. Anslagvis finnes det 22 000 utgaver av denne mynten. Sjeldent for salg i Norge. Minifrakt.

 

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.