AntallPris (NOK)
11 500,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda 1/10 unse Gullmynt 1987 "y" i original plastlomme

I original plastlomme fra myntverket, relativt sjelden gullmynt fra Kina. Mynten kommer i to utgaver dette året, en med merket "s" for Shanghai Mint og en med merket "y" for Shenyang Mint. Eksemplaret har ingen kobberflekker.

Mynten vi har for salg er merket "y" - det er den av de to utgavene man antar er sjeldnest. Årsaken er at myntene fra Shanghai ("s") ble sluppet for salg tidlig på året i 1987, mens mynter fra Shenyang ("y") først ble sluppet i september, når det kun var noen få måneder til 1988 utgaven kom. Det ble derfor solgt færre fra Shenyang. Mynten bør oppbevares i en barrekapsel (inkludert). Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan18 mm1.05 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert BarrekapselShenyang

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.