AntallPris (NOK)
1 +18 050,- (895,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Panda Gullmynt 1ozt med kapsel 2015

Den kinesiske Panda-gullmynten er populær som investering over hele verden. Mye takket være at de gis ut i en begrenset opplag samt at designen av myntens bakside endres fra år til år.

Tidligere utgaver fra 80 og 90 tallet selges til en betydelig premie over spot og er mer å betrakte som rene samlerobjekter, de siste årene derimot har opplagene av både sølv og gullversjonene steget betraktelig og disse er derfor tilgjengelige for en rimeligere premie over spotprisen på metallene.

2015 utgaven  er kontroversiell, renhet, vekt og metall er ikke lenger oppgitt på mynten og dette har ikke blitt spesielt godt mottatt i vesten.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
500 Yuan32.05 mm2.7 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99932.5 mm (inkludert)CGGC

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.