AntallPris (NOK)
1 +21 185,44 (500,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Maple Leaf Gullmynt 1 troy unse 2014 (i kapsel)

En av våre bestelgere, Maple Leaf mynten fra The Royal Canadian Mint ble introdusert allerede i 1979. Mynten prydes av det store kanadiske lønnebladet på en matt blankett. Myntens valør, utgivelsesåret, samt et portrett av Dronning Elizabeth er å finne på myntens framside. Mynten leveres i en praktisk kapsel av hardplast.

Dette er en av våre mest populære mynter, den har høy renhet, lav premie over spot og er kjent over hele verden. Mynten bør oppbevares forsiktig da den får lettere riper og kanthakk enn andre mynter.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 CAD30 mm2.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999930 eller 31 mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.