AntallPris (NOK)
1 +232 410,68 (14 500,- over spot)
Lagerstatus:
Forventet innen 10 virkedager

Kanadisk Maple Leaf Gullmynter Tube 10st 1 unse 2020

Maple Leaf mynten fra The Royal Canadian Mint ble introdusert allerede i 1979. Mynten prydes av det store kanadiske lønnebladet på en matt blankett. Myntens valør, utgivelsesåret, samt et portrett av den dronning Elizabeth er å finne på myntens framside. Mynten leveres i tuber a 10 stk. 

Dette er en av våre mest populære mynter, den har høy renhet, lav premie over spot og er kjent over hele verden. Mynten bør oppbevares forsiktig da den får lettere riper og kanthakk enn andre mynter.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 CAD30 mm2.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999931 eller 30 mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.