AntallPris (NOK)
1 +5 789,30 (295,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Nugget M7 Gullmynt 1/4 ozt 2006 i kapsel

Del av Magnificent Seven utgivelsene, mynten har M7 privymerke som ikke vises på illustrasjonsfotoet. Minifrakt.

Kvart unse utgave av den kjente Kangaroo gullmynten fra Perth Mint første gang utgitt i 1986. Framsiden prydes av Elizabeth II og myntens valør, 25 Australske Dollar. Avhengig av myntens årgang finner man ulike kenguruer avbildet på myntens bakside. På samme side finner man også myntens vekt og renhetsgrad.

De første årene var det et bilde av en gullklump på baksiden, derav navnet Gold Nugget. I 1989 byttet man motiv til bilder av kenguruer, noe man har fortsatt med til i dag. Mynten gis hvert år ut i flere ulike størrelser. Mynten leveres i en kapsel av hardplast. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
25 AUD20.1 mm2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert Air-TitePerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.