AntallPris (NOK)
1 +4 249,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Gold Mercury Dime Gullmynt 2016 1/10 ozt PCGS MS70 First Strike

Laget av 1/10 ozt .9999 rent gull
Garantert ektehet og perfekt grad MS70 fra PCGS
First Strike utgave
Markerer 100 år siden den originale Mercury Dime ble designet av Adolph A. Weinman

Forside: En ung Liberty med den romerkse guden Mercury sitt hodeplagg med vinger
Bakside: Olivengren som omslynger en 
fasces (bundet treverk med øks) som symboliserer autoritet og emperiebygging, øksen symboliserer at myndighetene har rett til å drepe innbyggere ved dødstraff.

Myntet ved West Point og med et opplag på 125 000, mynten ble revet bort i USA etter 40 minutter og salget måtte begrenses til 10 mynter per hustand.

Gold Mercury Dime er første mynt i en serie med gullutgivelser i 2016 fra US Mint der de skal lage gullversjoner av de vakreste og mest kjente myntene fra perioden som omtales som rennesansen i Amerikansk myntproduksjon.

Senere kommer også 1/4 ozt Standing Liberty Quarter og 1/2 ozt Walking Liberty Half Dollar. Bildet under er en illustrasjon over hvordan alle utgavene forventes å se ut.

Dette er en kostbar gullmynt, før du bestiller den kan det være en ide å lese denne artikkelen om utgivelsen fra coinupdate.com.


Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Cents16.5 mm1.19 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999I PCGS HolderUS Mint (West Point)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.