AntallPris (NOK)
1 +2 970,64 (995,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Five Blessings Gullmynt 1/10ozt 2014 i kapsel

Siste nyhet fra Royal Canadian Mint med motiv hentet fra de fem tradisjonelle Kinesiske lykketegnene. Dette er lykkemynten over alle andre; flaggermusen symboliserer glede, rådyret suksess, tranen et langt liv og skjæra representerer lykke. Det siste symbolet er det store kinesiske skrifttegnet for gode lykkeønskninger for fremtiden.

Forssiden på mynten er av det kjente portrettet av Dronning Elisabeth II fra Susanna Bunt. Det er tydelig at myntverkene i vesten innretter sine myntutgivelser i større og større grad mot den stadig sterke etterspørselen etter gull og sølvmynter i Asia, og spesielt Kina.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 CAD30.00NA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999931 mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.