AntallPris (NOK)
1 +4 463,74 (550,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Gullpanda 0.25ozt 2006 i Air-Tites kapsel

Sjelden mynt av kvart unsene, av det planlagte opplaget på 60 000 mynter ble kun 28 500 mynter preget. Slik blir det samlerverdi av, interessen for gullpandaer var tydeligvis ikke på topp i 2006, til motsetning fra nå.

Pandaer ble i dette året laget ved Shenzhen, Shanghai og Shenyang Mint, men det er ikke klart hvilke myntverk som produserte disse, ikke at det betyr så mye forøvrig, men mynten er fri for kobberflekkene som plaget serien bare noen få år tidligere. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 Yuan21.95 mm1.53 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Air-Tites 22mm inkludertChina Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.