AntallPris (NOK)
1 +4 249,79 (525,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda Gullmynt 0.25ozt 2004 i kapsel

Opplag på kun 41 000 eksemplarer på denne kvarte unsen gull fra China Mint. Minifrakt.

Den kinesiske Panda-gullmynten er populær som investering over hele verden. Mye takket være at de gis ut i en begrenset opplag samt at designen av myntens bakside endres fra år til år.

2004 utgaven viser en pandabjørn med sin valp bak noen bambusgrener og startet en rekke med flere år på rad der motivene inkluderte en ung panda, eller valp. Det spekuleres i om dette er politisk motivert,og et forsøk fra myndighetenes side å vise at de er i stand til å øke populasjonen av den truede bjørnen, også i fangenskap.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 Yuan21.95 mm1.53 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert 22mm Airtites sort polsterChina Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.