AntallPris (NOK)
1 +1 333,08 (295,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda Gullmynt 1/20 unse 2013 i air-tite kapsel

Dette er den minste utgaven av panda gullmynten, og har en stor samler og fan tilhengerskare over hele verden. Det at den kommer med nytt motiv hvert år, og at den uansett gullpris er overkommelig priser for mange, gjør den ekstremt populær.

Med et opplag på 800 000 mynter skulle man tro at samlerpotensiale er begrenset - dette er ikke riktig. Hvert år blir nemlig tusenvis av disse myntene ødelagt ved å bli plassert i smykker, som anheng, noe som er særdeles populært blant ungdom i Kina. I tillegg ødelegges mange av at de selges i en plastlomme som ikke gir mynten tilstrekkelig beskyttelse og rett og slett fordi de er så små at de blir mistet i bakken og får kantskader og andre riper.

Vi tror opplagene på den kinesiske pandaserien kommer til å øke ytterligere i årene som kommer, folketallet, den økte kjøpekraften blant Kinas befolkning og gullmynters popularitet i Kina tatt i betraktning. Det at tidligere utgaver av 1/20 unse varianten, i god tilstand, selges til flere tusen dollar i dag (f.eks 1998 utgaven), og har gjort dette i årevis, underbygger at dette markedet har kommet for å bli. Men, det er vikig å ta godt vare på mynten! Derfor legger vi ved en airtite 14mm kapsel som du kan velge om du forsiktig vil plassere mynten i. Du kan også oppbevare den i sin originale plastlomme, men da må du pakke denne godt inn i noe, om målsetningen er å sitte med et perfekt eksemplar noen år frem i tid.

Alternativt kan du bare kjøpe mynten fordi det er en søt liten gullmynt med en panda på og for å få litt "Kina effekt" i samlingen din av gull og sølvmynter.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
20 Yuan14 mm NA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertCGCC

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.