AntallPris (NOK)
1 +4 640,85 (600,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meksikansk Libertad Proof Gullmynt 2008 i air-tites kapsel *Sjelden

Speilblanke flater og fin relieff på denne proof utgaven som vi har plassert i en airtite kapsel med sort polsterring. Opplaget dette året var kun 800 mynter som er et av de laveste i denne størrelsen. Proof utgavene er sjeldne alle sammen, men dette årstallet er sammen med 2013 og 2014 utgavene å regne som Key Date.

Opplagene for kvart-unsene er oppgitt i tabellen under:

Dette er et Illustrasjonsfoto, vårt eksemplar er mye finere, uten smuss eller andre feil - Husk at du har garanti og kan sende tilbake mynten om du ikke blir fornøyd, men det tror vi du absolutt vil bli. Kun en for salg. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1/4 Onza23 mm1.4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert Air-TiteBanco De Mexico

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.