AntallPris (NOK)
14 493,68 (450,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meksikansk Proof Libertad Gullmynt 0.25ozt 2005 i Air-tite kapsel

Fantastisk mynt med speilblanke flater og fine detaljer - lavt opplag på kun 2600 mynter. 

Meksikanske Libertad mynter lages i lave opplag, dette er den mest produserte kvarte unsen i Proof gull i serien, men er er fortsatt kun laget i 2600 eksemplarer. Key Date er faktisk 2014 med så lavt opplag som 350 mynter - denne er selvfølgelig i en annen prisklasse enn 2005 utgaven.

Denne 2005 utgaven er en en flott gullmynt med økende popularitet i verdenen for moderne mynter og til samme pris som en Maple Leaf over spot så dette er et godt tilbud.

Plassert i Air-Tite med sort polsterring. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
Peso (varierer)23 mm1.4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99923 mm inkludertCasa De Moneda

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.