AntallPris (NOK)
14 270,92 (450,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meksikansk Proof Libertad Gullmynt 0.25ozt 2006 i Air-tite kapsel

Speilblanke flater og fin relieff på denne proof utgaven som vi har plassert i en airtite kapsel med sort polsterring. Opplaget dette året var kun 2120 mynter, men det et fortsatt nest høyest i serien. Det sier litt om hvor sjeldne disse Proof utgavene er.

Dette er et Illustrasjonsfoto, vårt eksemplar er finere, uten smuss eller andre feil - Husk at du har garanti og kan sende tilbake mynten om du ikke blir fornøyd, men det tror vi du absolutt vil bli. Kun en for salg. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
Peso (varierer)23 mm1.4 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert 23 mmBanco De Mexico

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.