AntallPris (NOK)
1 +1 903,42 (375,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of The Dragon Gullmynt 1/10ozt 2012 i kapsel

På en imponerende måte fanger Perth Mint opp alle detaljer fra dyrene avbildet i Lunar serien. Serien følger den kinesiske månekalenderen og på myntens fremside kan man beundre en slank drage som beundrer "perlen av visdom", samt det kinesiske tegnet for drage. Dragen er ett av de mer populære motivene i serien sammen med Tiger, Snake og Dog.

På myntens bakside finner man en klassisk profil av dronning Elizabeth den andre. Nominell valør er 15 Australske Dollar. Mynten kommer i en Air-tites kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
15 AUD18.6 mm2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Airtites 18mm (inkl)Perth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.