AntallPris (NOK)
1 +163 991,26 (7 500,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

10 troy unser gullmynter for kun kr. 7500,- over spotpris

Denne samlingen gir deg 10 ozt mynter av ulike typer. Hvilke mynter du mottar avhenger av hva vi har på lager.

Størrelsen på myntene kan variere mellom 1/4ozt, 1/2ozt, 1ozt og 2ozt og det kan hende du får noen like mynter i pakken. Om du har spesifikke ønsker kan du ringe oss så lar det seg som oftest ordne. Duplikater kan forekomme (du kan mao. få flere like mynter i pakken).

Denne myntpakken passer for deg som ønsker 10 unser gull i investeringskvalitet, men som ikke legger vekt på hvilke mynter du får, så lenge de er bullionmynter og har en total vekt på 10 unser og kan leveres raskt.

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.