AntallPris (NOK)
1 - 223 237,89 (1 250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Somalia Elephant Gullmynt 1 troy unse 1000 Shilling 2013

Mynten for deg som kanskje allerede har en imponerende samling av gullmynter fra hele verden, men som mangler noe spesielt. Eller for deg med ambisjoner om å bygge opp en slik samling. Bavaria Mint produserer høy tysk kvalitet i strike og finish og denne mynten er ikke noe unntak.

Som eneste i Norge, som vi kjenner til, har vi tatt inn et begrenst antall av disse for våre kunder. Har du allerede Pandaer, Ørner, Buffaloer og Kengurer i samlingen, men ønsker noe spesielt? Da er dette gullmynten for deg. Lovlig betalingsmiddel i Somalia, sånn i tilfelle du skulle befinne deg i de trakter, med nominell verdi på 1000 Shilling. Mynten kommer i kapsel.

Produktfilm

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1000 Shilling39 mm1.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertBavaria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.