AntallPris (NOK)
1 +6 080,52 (600,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

10 EURO Proof Gullmynt Frankrike Europa 2004 i kapsel

Fra Monnaie de Paris kommer denne 10 EUR Proof Gullmynten med et gullinhold på 0.2489ozt.

Obversen viser gudinnen Europa med bølgete hår fylt med stjerner ved siden av flaggstengene til de Europeiske landene. Tolv sirkler skal symbolisere de to stjernene i EU flagget. Reversen viser et kart over EU-landene, en noe snodig geografisk gjengivelse der Sverige plutselig grenser direkte mot Atlanterhavet i vest.

Opplaget var 5 000, dette er en vakker mynt, men som med så mange andre minnemynter selges denne nå som bullion med en betydelig lavere premie over gullverdien enn ved utgivelsen. Mynten veier 8.45 gram og er laget med gull av .900 renhet.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 EURO22 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.900Air-tites 22mm inkludertMonnaie de Paris

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.