AntallPris (NOK)
1 +7 179,30 (500,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

50 EURO Proof Gullmynt Østerrike Christian Charity 2003 i kapsel

I 2003 utga Muntze Östereich denne gullmynten i sin serie med minnemynter for å markere 2000 år med kristendom. Temaet er kristen barmhjertighet. 

Mynten veier 10.14 gram og er laget av gull med .986 renhet, som tilsvarer en gullvekt på .315ozt.

Obversen viser et moderne tilfelle av kristen barmhjertelighet, en nonne arbeider som sykepleier og trøster en syk mann. Reversen viser den barmhjertige samaritan fra det nye testamentet som hjelper en overfalt mann ved å la han ri på hesten sin for hjelp. Inskripsjonen er Barmherziger Samariter. 

Opplaget er på 50 000 mynter. 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 EUR22 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.986Inkludert Airtites sort polsterringAustria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.