AntallPris (NOK)
1 +20 576,87 (820,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Kangaroo Gullmynt 1 oz 2010 i kapsel

Morsomt motiv med to kenguruer som bokser, opplaget dette året var 157 275.

Verdenskjent gullmynt fra Perth Mint første gang utgitt i 1986. Framsiden prydes av Elizabeth II og myntens valør, 100 Australske Dollar. Avhengig av myntens årgang finner man ulike kenguruer avbildet på myntens bakside. På samme side finner man også myntens vekt og renhetsgrad.

Takket være den to tonede, frostede designeffekten, samt at den ble levert i et hardplastcover, fant den raskt en nisje i gullmyntmarkedet. Til tross for at 1 oz-mynten ble preget i et opplag på 350 000 eksemplarer per år, ble denne mynten raskt ettertraktet av samlere. Mye på grunn av sin høye kvalitet og vakre avbildninger.

De første årene var det et bilde av en gullklump på baksiden, derav navnet Gold Nugget. I 1989 byttet man motiv til bilder av kenguruer, noe man har fortsatt med til i dag. Mynten gis hvert år ut i flere ulike størrelser. Mynten leveres i en kapsel av hardplast.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 AUD32.6 mm2.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.