AntallPris (NOK)
1 +18 663,39 (2 500,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Buffalo Gullmynt Proof Toppkvalitet 2006 PCGS PR70DCAM

Bedre kvalitet enn dette får du ikke, et perfekt eksemplar fra det første året Buffalo-gullmynten ble utgitt.

PCGS har gradert denne til 70 - det er høyeste score en mynt kan få. At mynten også er fra det året mynten først ble produsert gir den også det lille ekstra. Kun ett eksemplar for salg. Illustrasjonsfoto.

På (pågående) auksjoner i USA estimeres denne til mellom 2600-2900 USD + salær! Og på ebay ble tilsvarende mynt solgt for 18 848,- den 24. Mars.

Her kan du sikre deg den for 2500,- over gullverdien, det er en meget god pris! Listepris hos PCGS er nå 2400 USD for denne, du kan se listen ved å trykke her.... vi sier ikke mer og det trenger vi vel strengt tatt ikke heller.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 USD32.7 mm2.95 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999I PCGS HolderUS Mint (West Point)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.