AntallPris (NOK)
1 +2 319,28 (250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Maple Leaf Gullmynt 0.1ozt Air-tite kapsel 2015

Maple Leaf mynten produseres av Royal Canadian Mint som introduserte mynten allerede i 1979. Mynten prydes av det store kanadiske lønnebladet. Myntens valør, utgivelsesåret, samt et portrett av den britiske dronningen Elizabeth er å finne på myntens framside.

Mynten har en renhet på hele .9999 og er en av de mest populære bullion myntene i verden takket være sin rimelige premie over spot. Mynten leveres med en Air-tite kapsel med sort ring som gjør den fin som gave. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD16 mm1.22 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999inkludert 16mmRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.