AntallPris (NOK)
1 +8 478,72 (250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Liberia Proof Gullmynt "Kairo Konferansen" 0.5ozt 1995 i kapsel

Gullmynt i Proof kvalitet fra Liberia på 0.5ozt, kun 250,- over spot!

Mynten viser portretter av Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt og Chiang Kai-Shek. Sistnevnte var en Kinesisk politisk og militær leder som samarbeidet med de allierte i krigen mot Japan under andre verdenskrig. Alle tre møttes 25. November 1943 i Kairo for å diskutere Kinas deltagelse blant de allierte. Opplaget var 5 000.

Beklager dårlig kvalitet på illustrasjonsfotoet, mynten er feilfri og fremstår adskillig bedre i virkeligheten. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
250 dollar32.3 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalFor Liberia

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.