AntallPris (NOK)
1 +22 853,59 (900,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meksikansk Libertad Gullmynt 1ozt 2009 i kapsel

Lavt opplag kun 6200 mynter!

Den Meksikanske Libertad gullmynten bla første gang laget i 1981 med hele 596 000 mynter produsert! Deretter har opplagene falt kraftig og har de siste årene variert mellom 15 000 og så lavt som 800 (!) Bullionmynten er nå for ganske sjelden å regne og det er ikke ofte vi har disse for salg.

Mynten er preget med gudinnen Victoria på forsiden/obversen, den romerske gudinnen for seier, med vinger og derfor omtalt som engelen for uavhengighet, eller kun "El Angel" på folkemunne. Den samme engelen finnes i Meksiko by som uavhengighetsmonumentet.

Mynten er har endret seg litt over årene og designet som benyttes nå ble lansert i 1996 og omtales som Angel Type II, mens mynter fra 1981 til 1995 omtales som Type I. Type II designet viser engelen fra skrå vinkel og viser mer av statutens søyle og landskapet i bakgrunnen, mens Type I viser engelen rett forfra og har mer av inskripsjonen plassert i senter fremfor langs kantene. Enhver samling av bullion en unse gullmynter fra hele verden bør ha ett eksemplar av begge typene.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 onza34.5 mm2.1 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtiteBanco De Mexico

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.