AntallPris (NOK)
1 +20 554,12 (799,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Roaring Grizzly Gullmynt i Assay Kort 1ozt 2016

Kanadisk gullmynt fra "call of the wild series" med hele .99999 renhet!

Hvordan de klarer å skille mellom .9999 og .99999 renhet på gullet er nok uforståelig for de fleste av oss, men faktum er at dette er en de reneste gullmyntene i verden, om det er viktig for deg. Tidligere utgaver i serien, som startet i 2014, har vært Howling Wolf og Growling Cougar... denne gangen er det Grizzlybjørnen sin tur til å heve røsten og brøle!

Mynten kommer i assay kort med garanti fra Royal Canadian Mint og har hele 200 Kanadiske Dollar som nominell valør, sammenliknet med Maple Leaf som kun har 50 CAD. I tillegg kommer alle de nyeste sikkerhetsmerkene som har blitt lansert de siste årene.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
200 CAD30 mm2.87 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99999Inkludert OriginalRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.