AntallPris (NOK)
1 +202 559,25 (4 995,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Wiener Filharmoniker Gullmynter 1ozt Tube med 10 stk. 2015

Usirkulerte gullmynter fra Østerrike i original uåpnet tube. Perfekt for deg som investere i fysisk gull til en lav pris.

Denne elegante mynten, som gis ut av det Østerrikske myntverket, er den eneste euro nominerte bullion-mynten på markedet. Den skiller seg også ut fra andre mynter gjennom sin store diameter på hele 37 mm, samt et unikt mønster på kantsiden. Baksiden prydes av vakre musikkinstrumenter og myntens navn, ”Wiener Philharmoniker”. Myntens valør, utgivelsesåret, vekten, gullinnholdet, samt en avbildning av orgelet i Wiens konserthus, er avbildet på myntens framside.

Leveres i en praktisk kapsel av hardplast om den bestilles enkeltvis eller i dens originale tube ved bestilling av ti stk. Mynten har vært utgitt siden 1989 og ble preget i Schilling frem til 2002 før den ble endret til Euro.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 EUR37.00 mm2.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999937 mmAustria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.