AntallPris (NOK)
1 +22 286,67 (495,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Wiener Philharmoniker Gullmynt 1ozt 2014 i kapsel

Denne elegante mynten, som gis ut av det østerrikske myntverket, er den eneste euro nominerte bullion-mynten på markedet. Den skiller seg også ut fra andre mynter gjennom sin store diameter på hele 37 mm samt et unikt mønster på kantsiden.

Baksiden prydes av vakre musikkinstrumenter og myntens navn, ”Wiener Philharmoniker”. Myntens valør, utgivelsesåret, vekten, gullinnholdet, samt en avbildning av orgelet i Wiens konserthus er avbildet på myntens framside.

Mynten leveres i en praktisk kapsel av hardplast om den bestilles enkeltvis, eller i dens originale tube fra myntverket ved bestilling av ti stk. Mynten har vært utgitt siden 1989 og ble preget i Schilling frem til 2002 før den endret valør til Euro.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 EUR37 mm2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999937 mmAustrian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.