AntallPris (NOK)
1 +8 425,01 (600,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year Of The Monkey Gullmynt 1/2ozt 2016 i kapsel

Perth Mint sin lunar serie har i 2016 Year Of The Monkey som motiv, denne halvunsen har lavt opplag og stor diameter!

Lunar serien kommer i forskjellige størrelser, denne halve unsen lages ofte i små opplag og kan bli populær i fremtiden om gullprisen stiger og markedet leter etter rimeligere måte å delta i serien på. Kommer i kapsel og sendes med minifrakt. Mynten har faktisk litt større diameter enn Maple Leaf 1ozt utgaven så her får man mye design for pengene.

Personer født i apens år er født mellom 8 februar 2016 og 27 januar 2017. I 2016 er det dessuten "Fire Monkey" år, og personer født i denne perioden er spesielt ambisiøse og lederskikkelser, med sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg er de optimistiske og intelligente. Lykketall er 1, 7 og 8. Man skal derimot unngå tallene 2, 5 og 9. 

Les mer om halvunsene i serien i bloggen her.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 AUD30.6 mm2.2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert originalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.