AntallPris (NOK)
1 +21 277,97 (590,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Sheep Gullmynt Royal Mint 1 troy unse 2015 i kapsel

The Royal Mint med sin andre utgivelse i Lunar Serien de introduserte ifjor. En spesiell mynt for de som ønsker noe annerledes.

Mens resten av myntverden insisterer på å kalle 2015 utgavene Year of the Goat, velger Royal Mint å kalle utgivelsen sin Year of the Sheep - ikke spør oss hvorfor. Vi tror vel ikke denne serien kommer til å overleve egentlig, det gjør den forøvrig til et interessant spekulasjonsobjekt. Og som filmen viser er det en flott gullmynt til bare noen få hundrelapper mer over spot enn de mer vanlige bullionmyntene, så mynten er vel verdt pengene. Men Royal Mint fremstår fremdeles som ganske klønete i det siste med produksjonsfeil og konservativ tankegang.

Nå prøver de seg altså på en Lunar Serie rettet mot det Kinesiske markedet, designet av den Britisk-Kinesiske Wuon-Gean Ho. Myntene er fine, med noe lav relieff, men vi blir (veldig) overrasket om denne serien blir like stor som Perth Mint sine Lunar-utgivelser.

Uansett; rariteter utgitt av respektable myntverk har en tendens til å få samlerpremium senere. Andre flopper fullstending - men til noen hundrelapper mer over spot enn vanlige bullionmynter kan det være verdt det. Year of the Sheep? Myntens motiv minner jo mer om to ungbukker som stagger mot hverandre...

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 GBP32.69 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertRoyal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.