AntallPris (NOK)
1 +22 695,73 (1 999,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

2022 Single-Sourced Mine Gold Maple Leaf 1 ozt

Over alt i verden, tar flere og flere kjøpere av edle metaller hensyn til hvordan deres gullet deres er utvunnet og hvor det kommer fra. Som respons for ansvar og transparens av utvinnelse, introdusere Royal Canadian Mint er special edition Gold Maple leaf!

Gullinnhold er 99.99% og mynten kommer individuelt i et kort med sertifikat. Fremsiden av kortet er signert av RCMs Chief assayer. Baksiden består av myntens sertifisering og myntens renhet.

 

Norges beste tilbakekjøpspris

Vi på Goldsource er en av de eneste aktørene på markedet som tilbyr tilbakekjøp. Når du handler gull hos oss så har du tryggeheten med at du kan selge tilbake til oss når som helst. Vi betaler opptil 100% av spotpris dersom gullet er kjøpt hos oss, dette er Norges beste tilbakekjøpspris på gullmynter! Hvis du skal selge gull som er kjøpt fra noen andre enn oss, så får du opptil 97% av spot. 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
$5030 mm2.87 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InludertRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.