AntallPris (NOK)
123 337,89 (1 350,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Howling Wolf 2014 Kanadisk Gullmynt 1 ozt .99999 rent gull

Her har du hele .99999 rent gull! Den Kanadiske Howling Wolf 1 unse gullmynten er den første mynten i serien Call of the Wild. Kommer pakket i orginalt Assay kort.

Obversen har det kjente portrettet av Dronning Elizabeth II laget av portrettøren Susanna Blunt. Vekten, pålydende valør og renheten er påført langs den nederste rammen.At mynten har en valør på 200 Kanadiske dollar betyr at det en den gullmynten i verden med høyest nominell verdi i verden idag. Baksiden har et detaljert portrett av en ulv som hyler og det nye sikkerhetsmerke for maple leafs i microdetaljer. Så vidt vi vet er vi de eneste i Norge som tilbyr denne gullmynten i Norge, helt ny fra Royal Canadian Mint.

 

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
200 CAD30 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99999inkludertRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.