Hvorfor handle gull og sølv av oss?

Føl deg trygg - Kjøp dine mynter fra en erfaren spesialist

Siden lanseringen av goldsource.no i 2010 har vi solgt gull- og sølvmynter for over 150 millioner kroner. Vi tror dette gjør oss til landets største nettbutikk som spesialiserer seg på moderne gull- og sølvmynter i investeringskvalitet til sanntidspriser. Vår erfaring gjør at du trygt kan handle dine mynter hos oss.

Velg og vrak blant moderne gull- og sølvmynter fra hele verden

Om du samler, sparer eller investerer finner du både klassiske bullion bestselgere og mer sjeldne nyutgivelser hos oss. Vi brenner for alle typer moderne mynter i edelt metall og jobber hardt for å snuse frem nyheter og spesielle utgivelser. Uansett hvilke moderne gull- og sølvmynter du leter etter, er sjansen stor for at du kan kjøpe den hos oss.

Motta myntene raskt og trygt med full informasjon underveis

Vi sender ut ordre to dager i uken, derfor kan vi garantere at mynter på lager sendes deg i løpet av 48-72 timer etter at betaling er mottatt alle virkedager, og at du holdes løpende oppdatert om fremgangen på din ordre per epost og SMS. Alle pakker som sendes er forsikret, du har ingen risiko før myntene er fremme hos deg.

Få svar på dine spørsmål når du lurer på noe

Å handle på nettet er super-praktisk, men ingenting er så irriterende som nettbutikker uten muligheten til å snakke med noen som kan ordne opp om det skulle være nødvendig. Derfor kan vi nås på telefon til kl. 18.00 alle hverdager, ring oss på 37 40 70 08 om det skulle være noe. 

Vær sikker på at du ikke betaler for mye, kjøp når du mener prisen er riktig

Gull og sølv er naturligvis ikke billige varer, og vi kan ikke påvirke metallprisene som utgjør mesteparten av det du betaler, men vi overvåker markedet kontinuerlig og jobber for at våre priser skal være så lave som mulig i forhold til den servicen vi yter. Priser oppdateres hvert minutt når markedene er åpne, det gir deg sjansen til å kjøpe når du mener prisen er riktig! Husk også at vi hver fredag sender ut spesielt gode tilbud, pass derfor på å melde deg på vårt fredagstilbud og andre kampanjer.