AntallPris (NOK)
1 +260 835,97 (16 500,- over spot)
Lagerstatus:
Forventet innen 10 virkedager

Amerikansk Gold Eagle Gullmynt 1 troy unse 2019. Tube med 20 stk.*

Den amerikanske Gold Eagle har vært offisiell bullion mynt i USA siden 1986, der staten garanterer gullinnholdet.

Mynten tilbys i ulike størrelser, der alle er laget av en legering som består av 91,6 prosent gull (22 karat), 3 prosent sølv og 5,33 prosent kopper. Den lavere renhetsgraden skaper en mer slitsterk mynt enn de som er laget av rent gull. Fordi mynten lages av en legering veier 1 ozt utgaven 1,09 ozt, hvorav 1 ozt er gull, resten er kobber og sølv.

Framsiden prydes av frihetsgudinnen med sitt bølgende hår, en fakkel i sin høyre hånd samt en olivengren i den venstre. Her finner man også myntens utgivelsesår samt teksten LIBERTY. På baksiden er det to ørner som bygger et rede. Her finner du også myntens gullinnhold, den nominelle verdien samt teksten "United States of America" og "In God We Trust". Mynten leveres i en praktisk kapsel av hardplast.

Vi kjøper inn dette produktet regelmessig - din ordre vil bli inkludert i våre ordinære varebestillinger og slik kan vi redusere prisen for deg. Prisen oppgitt her forutsetter forhåndsbetaling via bankoverføring og leveringstiden gjelder fra ordren er satt til behandling, mao. når betaling er mottatt.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 USD32,7 mm2,87 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
0.91732,5 mm (inkludert)US Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.