AntallPris (NOK)
1 +1 499,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year Of The Rabbit Sølvmynt Fan Shaped 1ozt 2011

Ingen er villere etter vakre Lunar Serie mynter som det kinesiske markedet, det er denne sølvmynten i vifteform et godt eksempel på.

Det ble lansert hele 15 varianter i gull og sølv til Year of The Rabbit som startet 3. februar 2011 og endte 22. januar 2012. Den kinesiske lunar serien lages både i proof og BU kvalitet med og uten farger, runde, rektangulære og i blomster- og vifteform. Størrelsene varierer fra 1ozt til 10 kilo (!) Det vanligste er å samle en av utgavene og holde seg til denne for å få et komplett sett. Fargede runde mynter, vifte og blomsterformene i 1ozt er de mest populære.

Her serveres det høy kvalitet i alle ledd, med presentasjonseske og nummerert CoA. Opplaget på denne utgaven er 66 000 mynter. Sjelden på markedet i Norge. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 YuanN/A3.8 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeChina Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.