AntallPris (NOK)
1 +542,59 (309,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda Sølvmynt 1 ozt 2011 i kapsel

Dette pandamotivet ble aldri spesielt godt mottatt av pandasamlere, men det er en viktig mynt likevel.

2011 utgaven markerte begynnelsen på "mor med valp" motivene som skulle følge i årene senere. Motivet er ikke tilfeldig, men et politisk budskap om at Kina lykkes i sin bevaring og oppfostring av de utryddningstruede pandabjørnene.

Ingen har vel egentlig denne mynten som sin favoritt i serien, pandaen på mynten har blitt anklaget for å likne på mer på en hund, enn på en panda. Men, skal man ha en komplett samling hører det dessverre med å inkludere slike "sorte får" som denne også. 

Dette var også første gang opplagene på sølvpandaene passerte millionen. Året før, 2010 utgaven, ble laget i 800 000 eksemplarer, mens 2011 utgaven i hele 6 millioner. Det sier noe om økningen av populariteten til serien, men må også ses i sammenheng med sølv-rushet som regjerte i 2011. Mange fryktet at det høye opplaget ville bety slutten for pandaserien som en eksklusiv bullion mynt, men de har tatt grådig feil. i 2012 ble det også laget 6 millioner mynter, prisene har holdt seg og serien er mer populær enn noensinne. Vi har meget få til salgs av denne noe som også reflekteres i prisen.

Du kan lese mer om pandamynter i bloggen vår her.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan40 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertCGCC

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.