AntallPris (NOK)
1 +253,98 (115,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Kinesisk Panda Sølvmynt 1 ozt 2015 i kapsel

Pandamyntene holder høyere kvalitet enn andre bullionmynter. Serien har hatt sterk verdistigning!

Pandaen kommer i en solid og tett kapsel fra myntverket. Årets opplag er 8 millioner mynter av en unse sølvmynten, som er vesentlig høyere enn for bare noen år siden. 2015 utgaven er siste året mynten ble laget i en troy ounce størrelse og derfor en viktig utgave.

I 2010 var opplaget kun 800.000 mynter, altså er det ti-doblet siden den gang, men dette er fremdeles svært lavt sett i forhold til etterspørselen som vil komme. Som eksempel; I USA lages det i rekordår over 40 Millioner Silver Eagles. Vi har skrevet litt om årets utgave i bloggen her.

Vi tror at pandamynter kommer til å lages i samme antall som Eagles før dette årtiet er over. Da vil tidligere utgaver som denne 2015 utgaven fortsatt ha en premie og en verdi over sølvverdien. Kina vil bli dette århundrets største, mest likvide og mest verdifulle myntmarked, som USA var under hele forrige århundre. Pandamynter er en fin måte å krydre sin samling av gull og sølvmynter med litt Kina-effekt på.

De som kjøpte sølvpandaer i 2010 og 2011, når sølvprisene var på sitt høyeste, og solgte disse i 2013 når sølvprisen hadde falt, fikk vesentlig mer for myntene sine enn de som kjøpte mer ordinære bullionmynter. Har du eldre sølvpandaer som du vil selge? Ta kontakt med oss! Vi betaler gode priser.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan40 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertCGCC

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.