AntallPris (NOK)
1 +4 084,99 (1 750,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda Sølvmynt 10 ozt 2014 i kapsel

Den kinesiske serien med pandamynter er populær i hele verden og er mynter av høy kvalitet. Vi har skrevet en blogg om årets design som vi tror vil bli det mest populære på flere år. Du kan lese mer om denne myntutgivelsen i vår blogg her: Designet for 2014 utgaven av pandamyntene er sluppet.

Pandamyntene holder en helt annen kvalitet enn andre bullionmynter og kommer i en solid og tett kapsel fra myntverket. Årets opplag er 8 millioner mynter av en unse sølvmynten, selv om dette er vesentlig høyere enn for bare noen år siden.

I 2010 var opplaget kun 800.000 mynter, altså er det ti-doblet siden den gang, men dette er fremdeles svært lavt sett i forhold til etterspørselen som vil komme. Som eksempel; I USA lages det i rekordår 40 Millioner Silver Eagles.

Vi tror at pandamynter kommer til å lages i samme antall før dette årtiet er over. Da vil en 2010 utgave og en 2014 utgave fortsatt ha en premie og en verdi. Kina vil bli dette århundrets største, mest likvide og mest verdifulle myntmarked, som USA var under hele forrige århundre, pandamynter er en fin måte å krydre sin samling av gull og sølvmynter med litt Kina-effekt på.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 YUAN40 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertCGCI

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.