AntallPris (NOK)
1900,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda Sølvmynt 1ozt 2003 10Yuan "Mirror Bamboo"

Sjelden variant av 2003 utgaven i original pouch fra China Mint.

2003 1ozt BU mynter er ikke daglig kost, spesielt ikke denne varianten. Det anslås at under 30 000 eksemplarer finnes av denne. Listepris er 175USD i OMP for denne, vi selger for kun 900,- Minifrakt.

Utklipp fra Peter Anthony, Gold & Silver Panda Coin Buyer's Guide 2nd Ed. p. 241. Mynten er slått i to varianter, en der bakgrunnen/bambussen er frostet (venstre), og en der den er speilblank (høyre). Det er sistnevnte som er mest sjelden og som er tilgjengelig.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan40 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalChina Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.