AntallPris (NOK)
1 +328,42 (175,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Kinesisk Panda Sølvmynt 1ozt 2013 i kapsel

Pandamyntene er dyrere enn andre typiske bullion mynter fordi de lages i betraktelige lavere opplag. De er også preget av høyere kvalitet og kommer i kapsel fra myntverket. Pandamyntene kan derfor også selges til en høyere pris i annenhåndsmarkedet. 

Dette er en fantastisk flott mynt som selges til fast pris. Opplaget i 2013 ble økt fra 6 millioner i 2012, til 8 millioner i 2013. Dette er fortsatt lavt når man tenker på at Silver Eagles lages i 40 millioner eksemplarer og at veksten av myntsamlere antas være betydelig sterkere blant over en milliard Kinesere, sammenliknet med 300 og noe millioner Amerikanere.

Du kan lese mer om Kinesiske pandamynter i denne bloggposten.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan40 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999capsule includedCGCI

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.