2018 Panda design sluppet

Av Admin Gold Source, 26 okt 2017 - 13:06

Nå har China Mint offentliggjort hvordan 2018 utgavene i panda serien skal se ut. Moro med nærbilde for en gangs skyld! Myntene ventes i desember. Opplagene for begge metallene finner du i tabellene nederst.

Tredje utgave av "Gold & Silver Panda Coin Buyer`s Guide"

Av Admin Gold Source, 13 jun 2017 - 22:10
Pandamynter

For tredje gang har Panda-Guru og myntekspert Peter Anthony tatt pennen fatt for å gi myntverdenen et oppdatert og uvurdelig panda-leksikon med fullstendig oversikt over de populære gull- og sølvmyntene fra Kina.

Siden 1982 har Kina utgitt pandamynter i edelt metall for samlere, sparere og investorer og serien er vokst til å bli en av verdens ledende. Serien er umåtelig populær i både gull og sølv og myntene har konsekvent gitt meravkastning sammenliknet med andre bullionmynter.

Siste 5 mynter av Utvalgte Sølvbullions klare for salg!

Av Admin Gold Source, 28 nov 2016 - 13:54

I det vi nærmer oss slutten av året er også samlingen Utvalgte Sølvbullions komplett, her er de siste fem myntene.

Britannia, Storbritannia
Denne romerske gudinnen har blitt et nasjonalsymbol for Storbritannia og har prydet myntene der i nesten 2000 år! 2016 utgaven har, som i fjor, det som kalles «sement blankett», det vil si at mynten har en ruglete overflate, fremfor den speilblanke som har vært tidligere.

Stockhorse, Australia

2017 Pandadesign sluppet. Sølvopplaget opp 25%

Av Admin Gold Source, 23 okt 2016 - 18:42

Bank Of China har offentliggjort nye opplagstall for pandamyntene og sluppet designene. Ikke overraskede er opplaget for sølvpanda 1ozt i BU kvalitet opp kraftig. Fra 8 til 10 millioner. Jeg tror dette skal mye høyere i årene som kommer, Silver Eagles lages i 40+ millioner, hvorfor skulle ikke den Kinesiske sølvbullionen oppnå like høye opplagstall i fremtiden?

Sider

Abonner på Samlerguide