AntallPris (NOK)
1 +387,63 (190,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Noahs Ark Sølmynt 1ozt 2014 i kapsel

Noah's Ark er en serie sølvmynter fra Armenia som mintes i Leipzig, de har dypt preg og er speilblanke flater. Mynten har legal tender status i Armenia med pålydende 500 DRAM og ble introdusert i 2011. Mynten har et flott motiv av en due som flyr med en oliven kvist i nebbet fra Noah's Ark med Arafat fjellene i bakgrunnen. Dette er 2014 utgaven av mynten med likt design som 2013 utgaven.

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra myntverket, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden. 

 
Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
500 Dram38.6 mm2.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumLeipziger Edelmetall

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.