AntallPris (NOK)
1 +465,84 (250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of The Monkey Sølvmynt Royal Mint 2016 1ozt i Air-tite kapsel

Tredje utgivelse fra RM i Lunar serien lansert i 2014 med Year of The Horse!

Vi var skeptiske den gangen tilbake i 2014 og trodde Royal Mint var farlig sent ute med en Lunar Serie og at de litt for åpenbart prøvde å fri til det Kinesiske markedet ved å benytte en Engelsk-Kinesisk designer (Wuon-Gean Ho). Hun har designet denne utgaven også, og det er et lekent morsomt et - det skal de ha.

Opplaget er på 138 888 mynter og dette skal til sigende allerede være utsolgt fra RM (!!) Mao. distribuert til forhandlere... Det betyr at denne utgaven har fått en betydelig varmere mottagelse enn de to første årene. Vi tror denne serien nå har overlevd den farligste "introduksjonsperioden" og "has come to stay". Åpenbart har mange kinesiske forhandlere vært tidlig ute å sikret seg sine lotter her.

Legg merke til at mynten har det femte Elisabeth II portrettet, de to tidligere utgavene hadde Rank-Broadley.

Mynten selges i Air-tite kapsel.

Personer født i apens år er født mellom 8 februar 2016 og 27 januar 2017. I 2016 er det dessuten "Fire Monkey" år, og personer født i denne perioden er spesielt ambisiøse og lederskikkelser, med sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg er de optimistiske og intelligente. Lykketall er 1, 7 og 8. Man skal derimot unngå tallene 2, 5 og 9. 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 GBP38.61 mm3.0 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99938 mm Airtite passer i albumRoyal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.