AntallPris (NOK)
1 +485,74 (285,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Sheep Sølvmynt Royal Mint 2015 1ozt i Air-tite kapsel

Royal Mints oppfølger til fjorårets Year of The Horse, som var den første i serien. 

Year of the Sheep lages i 300 000 eksemplarer og har også i år en helt speilblank blankett. Det blir moro å se hvordan denne serien vil møte konkurranse fra b.la Perth Mint sin meget suksessrike Lunar serie. Royal Mint har selv uttalt at det er det kinesiske markedet serien er lansert for.

Denne bulli
onmynten kommer opprinnelig i tuber fra Royal Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden. Kapselen er fra kvalitetsprodusenten Air-tites i USA.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 GBP38.61 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumThe Royal Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.