AntallPris (NOK)
1 +398,59 (165,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Hippo Sølvmynt Rwanda 1ozt 2017 med kapsel

2017 utgaven av African Ounces viser en flodhestmamme med sin kalv drikkende fra elvebredden.

Den Afrikanske flodhesten er et kjempemessig, tykkhudet og nesten ubehåret dyr som holder til i floder, sjøer og sumper. Styrken i den store flodhestens kjever og tenner er så stor at den kan bite gjennom en krokodilles panser. Den er kjent for sine korte ben, sine veldige kjever og sitt store hode, som sies å veie opp i mot et tonn.

Inskripsjonen AMAFARANGA MIRONGO ITANU er den nominelle verdien av mynten, 50 Rwandian Francs, skrevet i bokstavsform, mens BANKI NKURU Y'U RWANDA betyr Rwandas Nasjonalbank.
Myntserien kommer med ulike motiv av Afrikanske dyr hvert år, serien startet i 2008 og feirer i år 10 utgivelser! Kommer med kapsel, minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 RWF40.00 mm3.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert Airtites 40.6 mmB.H Mayer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.