AntallPris (NOK)
1 +422,06 (225,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Meerkat Sølvmynt Rwanda 1ozt 2016 i kapsel

2016 utgaven av African Ounces viser tre surikater som titter opp fra savannegresset.

Surikat er et lite rovpattedyr i mungofamilien. Man finner de i det sydlige Afrika, først og fremst i Botswana, Namibia, det sydvestlige Angola og Sør-Afrika. Dyret er meget sosialt og lever i flokker med mange individer. De er kjent for sine vaktposter, dyr som inntar en høyereliggende plass for å holde utkikk (vakt) på vegne av flokken. Surikatene samarbeider også med aper, fordi apene hjelper surikatene hvis det kommer et rovdyr. Minifrakt.

Inskripsjonen AMAFARANGA MIRONGO ITANU er den nominelle verdien av mynten, 50 Rwandian Francs, skrevet i bokstavsform, mens BANKI NKURU Y'U RWANDA betyr Rwandas Nasjonalbank.
Myntserien kommer med ulike motiv av Afrikanske dyr hvert år, i 2014 var mynten preget med Impalaer, i 2013 Cheeta, i 2012 med neshornet og i 2011 med sebraer. Serien startet i 2008.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 RWF Franc40 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940.6 mm Air-titeB.H Mayer's Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.